The LoCo

Restaurang i Uppsala - The LoCo

Varmt välkommen till The Loco! Som namnet antyder tänker vi lite utanför boxen och vårt koncept kan kanske för vissa kännas lite galet. Våra lokaler har fått en helrenovering med detaljer som måste ses och en atmosfär måste upplevas på plats! Vi vill att du ska känna dig hemma här, vi vill att du ska gå härifrån och känna dig avslappnad och mätt med en bra känsla i kroppen! Alla är välkomna, stanna kort eller länge, ta med familjen eller kom själv, vi har alternativ som passar just dig!

Menyn är flexibel och utformad lite annorlunda då vi har gått ifrån det traditionella, statiska tänket med trerättersmeny. Vi kommer att laga den mat som är godast, bäst och roligast för stunden och vi hoppas och tror att du kommer hitta något som du är sugen på just idag, kanske en lunch, kanske en rejäl middag, kanske bara en liten dessert… eller tre? Du kan välja fritt mellan stora och små rätter till en rimlig kostnad, vi vill ge dig möjlighet att gå ut och äta ofta utan att det känns för mycket i plånboken.

Maten är enkel att ta till sig, vi fokuserar på färska fräscha råvaror och komponerar moderna rätter som känns kul just nu! Alltså bra mat med mycket grönt i en varm välkomnande miljö!

Vår bar är hjärtat av restaurangen. Väljer du att äta vid bardisken har du första parkett till det öppna köket där du kan se hur våra kockar sliter i det öppna köket.
Här serveras alkoholfria drinkar med möjlighet att köpa till valfri spritsort att blanda i om du önskar!

Kom och hälsa på, vi och vår fantastiska personal ser fram emot att rå om dig någon timme eller en kväll! Som sagt – Varmt välkommen!
Fotnot vi öppnar för lunch inom en snar framtid!!

Med vänlig hälsning Mats Naesström plockgruppen.