• Restauranger i Uppsala - Plock - Dragabrunnsgallerian

Plock

Restaurang & Bar i Uppsala - Plock

Vår ambition när vi öppnade i mitten av juni 2008 var att skapa en naturlig samlingspunkt i Uppsala med plats för både mingel och sittande gäster. Resultatet blev en öppen men ändå avskild miljö med låga fåtöljer och bord att slå sig ner och dinera vid samt en lång och rymlig bar där såväl klassiska favoriter som nya spännande drinkar blandas av våra proffsiga bartenders. Det generösa utbudet gäller även vår vinlista där de flesta viner går att få på glas. 

I vår bar hittar du allt från traditionella klassiska drinkar till nya spännande kombinationer skapade av våra bartenders. De uppdaterar ofta drinklistan med nya läckra kombinationer där fantasin inte har några begränsningar, sött, salt, surt, starkt… Just nu har drinkarna fått liv efter olika filmkaraktärer, vad sägs om te x en John Mclane? Vem det är och vad det är i hittar ni på vår drinklista. Vi har även ett varierat öl och vin sortiment valt med omsorg för att passa alla tillfällen.

Plock - Ungefär som din kompis vardagsrum, lite skönare, lite mysigare, mycket roligare. Välkommen och häng med oss, vi är din bästa kompis!

www.plock.nu