Restauranger

Restauranger

Gedigen matlagning, lagad från grunden, kännetecknar Plockgruppens restauranger.
De erfarna kockarna ser sitt yrke som ett hantverk och allt handlar om att sätta gästen i första hand. Beröm från dig som gäst är det bästa betyg de kan få.

Från husman till pinchos
Inom Plockgruppen finns restauranger som erbjuder allt från husman till pinchos. Välj efter smak och tillfälle. Våra centralt belägna restauranger erbjuder en mötesplats för att umgås och avnjuta mat och tilltugg med kvalitet i avslappnade miljöer.
 
Uppsalas bästa restauranger
Plockgruppens ambition är att driva restauranger i Uppsala där du som gäst känner dig trygg i att dina förväntningar alltid uppfylls. Vi vill helt enkelt att våra restauranger ska vara de bästa i Uppsala där kvaliteten på maten är ett signum.
 
Våra restauranger:
 
Plock
Plock är ungefär som din kompis vardagsrum fast lite skönare, lite mysigare och mycket roligare. Här finns allt från lättare tilltugg och smårätter till lite mer rejäla varmrätter och goda desserter.  
Besök hemsidan →  www.plock.nu
 
The LoCo
Varmt välkommen till The Loco! Som namnet antyder tänker vi lite utanför boxen och vårt koncept kan kanske för vissa kännas lite galet. Våra lokaler har fått en helrenovering med detaljer som måste ses och en atmosfär måste upplevas på plats! Vi vill att du ska känna dig hemma här, vi vill att du ska gå härifrån och känna dig avslappnad och mätt med en bra känsla i kroppen! Alla är välkomna, stanna kort eller länge, ta med familjen eller kom själv, vi har alternativ som passar just dig!
Besök hemsidan →  www.restaurangloco.se
 
Oui Chef
Laga mat tillsammans med våra proffesionella kockar! Oavsett om det är en företagsaktivitet eller ett privat arrangemang skräddarsyr vi enligt dina önskemål. Vi anordnar företagsevent, Teambuilding och Kick Offer
Besök hemsidan www.ouichef.se
 

Koncept